Det har vært et heftig år og et stritt år. Jeg har gjort over 70 opptredener til nå, og det er egentlig ganske drøyt. Men fy søren, så moro! Nå roer det seg litt i Ravi-land. Eller altså: Ro og ro, fru Blom. Det er ikke akkurat avslapping på sofaen, he he. Men det er mindre konserter, og mer tid til andre viktige ting. Som å skrive tekster. Tenke på melodier. Trommer. Samples. Morsomme prosjekter. En Ravi-plate er faktisk gansk fiks ferdig, og jeg gleder meg til at du og dere der ute skal få høre den. Jeg er i prat med noen fine og spennende norske plateselskaper. Kanskje jeg finner noen som er perfekt til å gi ut plata. Kanskje jeg gir den ut selv. Snart skal jeg ta en avgjørelse på dette. I tillegg jobber jeg videre med nye plater. Nye prosjekter. Leker litt med tanken på noe mer enn en plate … kanskje en kombinasjon av radiodokumentar og plate, for eksempel … (!) Det blir tid til litt spilling også. Følg med på ravi.no ! Og siste fredagen i oktober blir det fest på Musikkflekken i Sandvika. Ravi med band. Kom Kom Kom!