For en del år siden, 2011 kanskje, starta jeg og noen gode venner en hyggelig tradisjon. Sammen med superfolka Bjørnov, Nesbø og Mestad satte vi oss ned på et trivelig spiselokale i Oslo for jule-lunsj-bord. Det er ikke alltid vi rekker lunsj i desember. Noen ganger blir det mai. Noen ganger september. Men vi forsøker å få det til hvert år.

På julelunsjen pleier vi å oppsummere litt. Hva har de siste året bydd på av gleder og sorger. Hva er planene for fremtiden. Og jeg husker hva mine tre musketerer sa til meg før jul for cirka sju år siden. «Ravi! Du burde skaffe deg et radio-program!» Jeg husker ikke hva jeg svarte. Jeg husker at jeg tenkte at .. ja …. kanskje det. Også glemte jeg det litt.

Det er jo sprøtt at i 2018, så har jeg faktisk, via skjebnens lune omveier og artige sidespor, fått meg et eget radioprogram! Programmet heter «Hjerte Smerte» og går på lufta lørdag kl. 1600 og søndag kl. 1400 de ti neste helgene. Kanalen er Radio Norsk Pop (DAB) og du kan lytte her:

https://radioplay.no/norsk-pop/

Oppskriften for radioprogrammet er som følger: Jeg inviterer en kjent og kjær norsk artist, og lar vedkommende velge musikk i en time. Hvilken norsk låt ler du av? Hvilken låt har du elsket til? Hvilken låt er Norges mest oppskrytte? Også videre. VG tok forøvrig noen av de samme spørsmålene på meg (og det var ganske vanskelig å svare!):

https://www.vg.no/rampelys/i/9mxLOq/ravi-blir-radiovert-skal-servere-hjerte-og-smerte-paa-radio

I løpet av de neste ukene får jeg studiebesøk av Øystein Sunde, Steinar Albrigtsen, Unni Wilhelmsen, Henning Kvitnes, Halvdan Sivertsen, Hanne Sørvaag, Silje Nergaard og Eva Weel Skram. Vi ler og diskuterer og mimrer og fabler.

Det er bare å glede seg:)